Home » OBAVEŠTENJA » Čestitka predsedniku „Sirize“ Aleksisu Ciprasu

Čestitka predsedniku „Sirize“ Aleksisu Ciprasu

Beograd, 26. januar 2015.godine — Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović uputio je danas u ime Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i svoje lično, čestitku predsedniku  „Sirize“ Aleksisu Ciprasu povodom ubedljive pobede na parlamentarnim izborima.

Dragi druže, čestitam ti na ubedljivoj izbornoj pobedi Sirize, važnoj ne samo za bratski grčki narod, već i sve nas ostale kojima će Vaš put, nadamo se , biti kao svetionik i vodič ka sveopštoj pobedi levice nad savremenim robstvom koji nam neoliberalni kapitalizam nameće.

Verujem da će budući dani pokazati da je drugačija Evropa moguća, u duhu slogana koji smo promovisali na sastancima sindikata okupljenih oko Evropske levice, na kojima smo zajedno sa Vama i mi iz Sloge imali čast da učestvujemo, i u duhu razgovora koje smo i nas dvojica lično u nekoliko navrata imali.

Sa verom u bolje dane za sve nas i da ćemo i mi, ostali narodi, slediti put preokreta kojim ste ti i Siriza poveli Grčku, šaljemo vam drugarske čestitke i pozdrave!

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ su članovi mreže sindikata pri Evropskoj levici.

 

Informativna služba

 

Capture

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*