Home » OBAVEŠTENJA » Tražimo smene u policiji i odgovore na pitanja

Tražimo smene u policiji i odgovore na pitanja

Bratislav Bata Ilić, iz povereništva sindikata Sloga u Nišu rekao je u direktnom uključenju u jutarnji program N1 da je sindikatu veoma stalo da se rasvetli ceo slučaj oko gaženja dečaka i njihovog istaknutog člana Dejana Ilića 4. januara na Bulevaru Medijana u Nišu.

Bata je rekao i da očekuje smenu načelnika Policijske uprave Niš nakon današnjeg dolaska ministra Vulina, koju je inače sindikat odmah nakon tragedije zatražio zbog izostanka policijske preventive tokom novogodišnjih praznika na centralnim ulicama Niša.

U svakoj normalnoj državi načelnik bi već bio smenjen, rekao je Ilić

On je tokom razgovora sa reporterom N1 upitao kako to da jedan devetnastogodišnji mladić može imati trajnu dozvolu, ukazujući i na moguće manipulacije sa celim slučajem koji traži istinu i odgovore na pitanja u vezi sa vozilom i vozačem audija koji je usmrtio dvoje nevinih ljudi od kojih je jedno dete.

Sloga će podržati sledeći i svaki naredni protest, jer je uvek uz svoj narod, poručio je Bratislav Bata Ilić, iz povereništva sindikata Sloga Niš.

Opširnije u nastavku…

 

.

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content