Home » SINDIKAT » Timski za boljitak zaposlenih u PD “Kostolac usluge”

Timski za boljitak zaposlenih u PD “Kostolac usluge”

Sindikalne organizacije „Sloga Kostolac usluge“ i „Nezavisnost Kostolac usluge“ danas su u Beogradu održali sastanak sa generalnom direktorom EPS-a Miloradom Grčićem, direktorom PD Kostolac usluge Dragoslavom Đokićem i njihovim saradnicima.

Predstavnici ova dva sindikata upoznali su direktora EPS-a sa problemima, posebno sa finasijama koje nisu dovoljne za tekuće funkcionisanje PD „Kostolac usluge“.

Oni su istakli da su preduzeću potrebne dodatne finansije kako bi se uvećale zarade svim zaposlenima i rešio status ugovoraca iz službe obezbeđenja, održavanja, higijene…

Kako iz sindikata navode, od direktora su dobili čvrsta uveravanja da će uzeti u obzir iznetu  problematiku i da će se lično založiti da se u što kraćem roku reše problemi.

Sastanku su ispred Sloge prisustvovali predsednik sindikata u tom preduzeću Ilija Florić i potpredsednik Igor Slavković.

Informativna služba

 

..

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*