Home » OBAVEŠTENJA » Održan sastanak “Sloga Valy” sa poslodavcem

Održan sastanak “Sloga Valy” sa poslodavcem

Sastanak članova Glavnog odbora sindikata “Sloga Valy” sa predstavnicima poslodavca, italijanske kompanije Valy d.o.o. Valjevo za Proizvodnju pletenih i kukičanih čarapa održan je u petak 24. septembra 2021. godine u prostorijama Unije poslodavaca Srbije u Zemunu.

Foto Sloga Valy – Arhiva

Na sastanku, koji je zbog učešća predstavnika centralne organizacije Sloge upriličen u prostorijama Unije poslodavaca Srbije i u prisustvu predstavnika Unije, pored članova GO sindikata “Sloga Valy”, predsednice Mirjane Pavić, potpredsednice Svetlane Živojinović i sekretarke Mirjane Ivanović, učešće su uzeli i potpredsednik USS Sloga Pavle Heđeši i pravnica sindikata Jelena Milošević.

Poslodavca je predstavljao zamenik direktora Valy d.o.o. Radomir Vukajlović sa svojim saradnicima i pravnim timom.

Učesnici sastanka su se složili da je neophodno nastaviti sa radom na unapređenju kvaliteta socijalnog dijaloga i rešavanju identifikovanih problema sindikata koji su predhodno izloženi poslodavcu u dopisu kao tema razgovora.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” su se zahvalili Uniji poslodavaca Srbije na gostoprimstvu i nameri da se kroz obostrani dijalog unapređuju odnosi poslodavca i zaposlenih, kao i na iskazanom interesovanju i podršci da se nastavi sa konstruktivnim dijalogom u cilju unapređenja međusobnih odnosa.

Valjevska firma posluje oko dvadeset godina u sastavu italijanske kompanije „Golden Lady”, poznate po proizvodnji ženskih čarapa, a u svojim pogonima u Valjevu i Loznici radi oko 2.000 ljudi, uglavnom za izvoz.

Sloga je u ovoj kompaniji je tek nedavno osnovala sindikat, a radnici/ce ove kompanije još uvek nemaju kolektivni ugovor.

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top