Home » OBAVEŠTENJA » Disciplinski predsedniku sindikata u Užicu, građani dobrodošli na ročište
Disciplinski predsedniku sindikata u Užicu, građani dobrodošli na ročište

Disciplinski predsedniku sindikata u Užicu, građani dobrodošli na ročište

Danas je predsedniku Sindikata Sloga Grad Užice i predsedniku Sindikata policije Sloga Gliši Vidoviću uručen poziv za održavanje ročišta u disciplinskom postupku

Ročište će se održati 10.11.2021. godine u 11.00 časova., u prostorijama Policijske uprave Užice u kojoj je Vidović zaposlen.

Podsećamo da je Glišo Vidović, koji je diplomirani pravnik i sindikalni aktivista udaljen sa rada 27.07.2021. godine nakon prijave radnice AD Putevi Užice da joj je navodno pretio i putem telefona rekao da je „ lak na obaraču“, što je rezultiralo njegovom suspenzijom

“Svima je jasno da je u pitanju fingirana prijava koja je usmerena ka sindikatu Sloga sa ciljem da se on ospori i zaustavi u delovanju. Prijava je podneta nakon objave da je inspekcija rada pokrenula prekršajne postupke protiv preduzeća AD Putevi Užice i ovlašćenog direktora u tom pravnom licu”, ističu iz Sloge Užice.

Oni naglašavaju da veruju da će se dokazati nevinost njihovog predsednika i da će se ova ružna epizoda, priređena od strane čelnika MUP-a i lokalnih vlasti brzo završiti.

Imajući u vidu da se postupak vodi po Zakonu o opštem upravnom postupku i da je javnost zagarantovana (ako se drugačije ne odluči, a nema razloga), iz Sloge Užice su pozvali sve zainteresovane građane da mogu doći i lično prisustvovati ročištu.

Informativna služba     

 

 

…    

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top