Home » OBAVEŠTENJA » Žebeljan i dalje nastavlja štrajk glađu

Žebeljan i dalje nastavlja štrajk glađu

Beograd, 31. decembar 2015. – Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović i član Glavnog odbora „Sloge“ Pavle Heđeši danas su posetili predsednika Sindikata policije Sloga Dragana Žebeljana koji četvrti dan štrajkuje glađu na svom radnom mestu u sedištu Sektora za vanredne situacije u Beogradu.

Veselinović kaže da je primetno da je Žebeljan fizički slab, umoran i iscrpljen, ali i veoma odlučan u svojoj nameri da istraje.

Žebeljan ima apsolutnu podršku rukovodstva, članova i pravnog tima Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ , ali i da se nada da će se problem sa poslodavcem rešiti na zadovoljavajući način uz arbitražu Republičke agencije za mirno rešavanje sporova i iskusnog arbitra prof. dr Živka Kulića. – ističe Željko Veselinović.

Pavle Heđeši je Žebeljanu poželo da dijalogom što pre dođe do rešenja problema i na njega apelovao da prestane sa štrajkom, kako ne bi dalje ugrožavao svoje već vidno narušeno zdravlje.

U očekivanju ishoda arbitraže Žebeljan i dalje nastavlja štrajk glađu.

 

Informativna služba

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*