Home » ZAKONI

ZAKONI

Na ovoj stranici možete pronaći najvažnije ZAKONE Republike Srbije. Jednostavni klik na dugme odvešće vas do traženog zakona.

ZAKON O RADU  ZAKON O BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJU NA RADU  ZAKON O DOBROVOLJNIM PENZIJSKIM FONDOVIMA I PENZIJSKIM PLANOVIMA ZAKON O DRŽAVNOJ UPRAVI  ZAKON O FINANSIJSKOJ PODRŠCI PORODICI SA DECOM  ZAKON O MIRNOM REŠAVANJU RADNIH SPOROVA  ZAKON O JAVNOM ZDRAVLJU  ZAKON O OKUPLJANJU GRAĐANAZAKON O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU ZAKON O RAVNOPRAVNOSTI POLOVA ZAKON O SOCIJALNO-EKONOMSKOM SAVETU  ZAKON O SOCIJALNOM STANOVANJUZAKON O STANOVANJU  ZAKON O SPREČAVANJU DISKRIMINACIJE OSOBA SA INVALIDITETOM  ZAKON O ŠTRAJKU ZAKON O UDRUŽENJIMA ZAKON O UPRAVNIM SPOROVIMA ZAKON O USTAVNOM SUDU ZAKON O VOJSCI SRBIJE ZAKON O ZABRANI DISKRIMINACIJE  ZAKON O ZAPOŠLJAVANJU I OSIGURANJU ZA SLUČAJ NEZAPOSLENOSTI ZAKON O ZAŠTITI PRAVA I SLOBODA NACIONALNIH MANJINA  ZAKON O ZAŠTITNIKU GRAĐANA  ZAKON O ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI  ZAKON O ZDRAVSTVENOM OSIGURANJU ZAKON O SOCIJALNOJ ZAŠTITI

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top