Home » OBAVEŠTENJA » POČELE RADNIČKE SPORTSKE IGRE

POČELE RADNIČKE SPORTSKE IGRE

Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, juče je na sportskim terenima  hotela “Junior“, u naselju Brzeće podno Kopaonika,  otvorio je šeste po redu radničko sportske igre u organizaciji ovog sindikata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Učešće u različitim sportskim igrama je  uzelo petnaest ekipa, koje će se u narednih nekoliko dana  nadmetati u 10 disciplina.  Predhodno žrebanjem su određeni parovi za nadmetanje, a već prvog dana u  prepodnevnim  satima sindikalci su se takmičili u košarci  i odbojci.

U sjajnoj sportskoj atmosferi, prvi susret su započele košarkaške muške ekipe Gradskog saobraćajnog preduzeća  Beograd i Azotare Pančevo, gde je rezultaom 31-24, bila uspešnija ekipa iz Beograda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Košarkaška utakmica sa najviše naboja,  dva stara rivala,  Protenta  iz Obrenovca i Gradske  čistoće iz Beograda, završena je pobedom ekipe iz Obrenovca.

Ženske ekipe u odbojci, Gradska Čistoće –Beograd i  Gradskog saobraćajnog preduzeća- Beograd, takođe su odigrale prvi meč, a pobedu su odnele pripadnice lepšeg pola Gradske čistoće.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U popodnevnim satima počinje takmičenje u malom fudbalu, streljaštvu i drugim disciplinama.

Rezultate sa takmičenja objavićemo  u foto i video galeriji, nakon verifikacije od strane Takmičarskog odbora.

Radničko-sportske igre traju od 12-17. septebra 2013.godine.

Informativna Služba

P.H. I.Ž.

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content