Почетна IZBORI 2024

IZBORI 2024

Od strane Pavle Hedjesi

Kako bi se osiguralo da naš glas bude čuo, Sindikat „Sloga“ aktivno učestvuje u političkom procesu predstojećih izbora, s posebnim fokusom na zaštitu i unapređenje radničkih i socijalnih prava. Na ovom delu sajta možete pronaći detaljne informacije o izbornim listama po gradovima na kojima se nalaze naši predstavnici.

Ovo je vaša prilika da upoznate ljude koji stoje iza naših principa i vrednosti, kao i da razumete naše prioritete i ciljeve koje težimo ostvariti kroz političko delovanje.

Svaki grad ima svoje specifične potrebe i izazove, a naši kandidati su posvećeni da se upravo tim pitanjima najefikasnije pozabave. Naše izborne liste naglašavaju važnost radničkih i socijalnih prava, obećavajući odlučnu borbu za bolje uslove rada, pravične zarade i sigurnost na radnom mestu za sve radnike.

Pridružite nam se i podržite nas u nastojanju da izgradimo bolju budućnost za sve radnike i njihove porodice.

NAZIVI LISTA:

  1. DA UŽICE IMA BUDUĆNOST – GLIŠO VIDOVIĆ

KANDIDATI ZA ODBORNIKE -GG SLOGA – UŽICE

I VODA I SLOBODA – ZRENJANIN

Koalicija u Zrenjaninu okupljena je oko Stranke slobode i pravde, Nove Demokratske stranke Srbije, Pokreta slobodnih građana, Pokret obnove Kraljevine Srbije, PUF, Pokreta za preokret, Udruženih sindikata Srbije Sloga i inicijative Budi heroj.

BIRAM BOLJI MILANOVAC

Na rednom broju 6 glasačkog listića naći će se koalicija „Biram bolji Milanovac, DS – PSG – Sloga „, koju predvodi profesor matematike Jovan Petrović. Na listi je ukupno 25 odborničkih kandidata za lokalni parlament koji ima 49 mesta.

Na izbornoj listi broj 6 u G. Milanovcu “ Biram bolji Milanovac – DS, PSG, Udruženi sindikati Srbije Sloga“, nosilac liste je prof. Jovan Petrović. Predstavnici Sloge su:
Na mestu br.2 – Vladimir Radosavljević
Mesto br.6 – Ivana Đurović
Mesto br.10- Aleksandar Vukašinović
Mesto br. 13- Darko Mićović
Mesto br. 17 – Zoran Petrović
Bira se 49 odbornika SO G. Milanovac

SREMSKA MITROVICA PROTIV NASILJA

Na listi “Sremska Mitrovica protiv nasilja – Đorđo Đorđić-Tatjana Ljubišić-Danijel Ćetojević”, lokalni odbor SSP-a se odlučio na izlazak na izbore sa Narodnim pokretom Srbije, Demokratskom strankom i Udruženim sindikatima Srbije “Sloga”.

BIRAM SOMBOR BEZ NASILJA

U Somboru na izbore izlaze šest opozicionih stranaka pod imenom „Biram Sombor bez nasilja“. To su: Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Pokret slobodnih građana, Sindikat Sloga, Novo lice Srbije i Narodni pokret Srbije. Na listi Sloge su: na listi pod br. 7 je Željko Dimović, 28. Tamara Banić, 58. Zoran Radičev