Home » ОБАВЕШТЕЊА » Слога у Социјално економском савету града Крагујевца
Слога у Социјално економском савету града Крагујевца

Слога у Социјално економском савету града Крагујевца

Извор: ритамграда.рс, слога.орг.рс

Крагујевац, 26.12.2016. – На данас одржаној седници Социјално економског савета града Крагујевца именовани су нови чланови.

У раду тог тела од сада ће улествати  и Југослав Ристић, председник Савеза самосталних синдиката Крагујевца, Сандра Радосављевић, председница Синдиката градских управа и Драган Илић, председник самосталног синдиката “Застава оружје“.

Представници синдиката “Слога“ и “Независност“ моћи ће да присуствују седницама и дају предлоге али без права одлучивања.

Иако је улога чланова саветодавна, председавајући Бранко Вељовић, је истакао да је за Савет битно да има што бољу репрезентативност и да је важно мишљење свих удружења и асоцијација, јер тек тада, рад је квалитетнији и бољи.

Савет је подржао и захтев синдиката “Независност“ за повећање зарада запосленима у комуналном сектору, констатовали да је то питање које се тиче републичке надлежности и упутили на Социјално економски савет Србије.

Седници су присуствовали и представници локалне самоуправе, чланови Социјално економског савета, Гордана Дамњановић члан Градског већа за здравствену и социјалну заштиту и Радомир Ерић члан већа за привреду.

Удружене синдикате Србије „Слога“ представљао је потпредседник УСС „Слога“, Предраг Ђурић, који је и председник Гранског синдиката здравства и социјалне заштите „Слога“.

УКРАТКО - sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Ваша е-адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top