Home » ОБАВЕШТЕЊА » „СЛОГА“ У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ
„СЛОГА“ У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ

„СЛОГА“ У ГЕРОНТОЛОШКОМ ЦЕНТРУ

Сомбор – Београд, 17.08.2018.- Синдикална организација „Слога“ Геронтолошки центар Сомбор основана је пре неколико месеци. То је трећа синдикална организација формирана на подручју Града Сомбора у породици Удружених синдиката Србије “Слога”.

Синдикат здравства и социјалне заштите “Слога” постоји седам година и његово чланство је за ово кратко време нарасло на десетак хиљада чланова. Репрезентативан је у многим великим градовима широм Србије, као и у најважнијим државним здравственим установама, што је циљ и нашег Одбора. Синдикату “Слога” су приступили и приступају углавном незадовољни чланови постојећих репрезентативних синдиката.

Наиме, Закон о раду и смањење зарада у здравству су прошли без икаквог отпора репрезентативних синдиката, што је управо довело до горе наведене ситуације. Константно урушавање материјалног статуса и услова рада запослених у здравственим установама доводи до наведеног незадовољства.

Синдикална организација „Слога“ ГЦ Сомбор ће својим члановима у наредном периоду пружити могућност:

• Пружања правно-радне заштите уз помоћ адвокатског тима из Београда
• Формирања касе узајамне помоћи
• Исплате бескаматних позајмица
• Куповине на рате путем административне забране
• Синдикалне набавке по повољним условима
• Одласка на рекреативне одморе уз могућност коришћења ваучера
• Добијања бесплатних бодова за КМЕ путем онлајн тестирања

Више информација можете добити и на сајту www.sindikatob.blogspot.rs

Удружени синдикати Србије „Слога“ им желе успешан рад!

УКРАТКО - sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Ваша е-адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top