Home » ОБАВЕШТЕЊА » Слога репрезентативна у ЈЦММ Аутомотиве Д.О.О. Крагујевац
Слога репрезентативна у ЈЦММ Аутомотиве Д.О.О. Крагујевац

Слога репрезентативна у ЈЦММ Аутомотиве Д.О.О. Крагујевац

Крагујевац, 11.05.2017. –  Синдикат Слога у предузећу ЈЦММ Аутомотиве Д.О.О. Крагујевац за само 15 дана од оснивања постао репрезентативан.

Највећи допринос оваквом успеху дугује се председнику синдиката Слога у тој фирми Срђану Бабаљу који је у рекордном року прикупио довољан број приступница и пожртвованом раду Градског одбора Слоге, који партиципира у раду Социјално-економског савета града Крагујевца.

–  Ипак, највећа захвалност се дугује радницима, сада члановима синдиката “Слога” који су нам указали поверење и приступили нашем синдикату – рекао је потпредседник УСС “Слога” и председник Градског одбора Предраг Ђурић.

Утврђивању репрезентативности поред Ђурића и Бабаља присуствовао је и Никола Ерић, повереник Слоге за град Крагујевац, који је истакао да ЈЦММ Аутомотиве са око 200 запослених води рачуна о социјалном дијалогу са својим запосленима.

–  Фирма броји око 200 радника са већинским америчким капиталом. Плате су редовне, постоји колективни уговор који се поштује, као и синдикат што још једном доказује тврдњу да Америчке компаније негују традицију социјалног дијалога и да поштују синдикате где год у свету послују – истиче Ерић.

Следећи на реду за потврђивање репрезентативности  је наш синдикат у ФИАТ-у који је такође недавно кренуо са радом, закључује Ерић.

ЈЦММ Аутомотиве Д.О.О. Крагујевац је основан 2011. године и бави се производњом и продајом унутрашњих делова за аутомобилску индустрију.

Удружени синдикати Србије “Слога” им честитају на постигнутој репрезентативности и желе успех у даљем раду и омасовљењу синдиката.

 

Информативна служба

 

Lajkuj i Podeli...

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top