Home » ОБАВЕШТЕЊА » Синдикати наговештавају да ће тражити учешће у добити од концесионе накнаде

Синдикати наговештавају да ће тражити учешће у добити од концесионе накнаде

Београд, 06.09.2018. године. – Синдикати Аеродрома Никола Тесла Београд, поздравили су пренету изјаву коју је дао министар финансија г. дин. Синиша Мали који је према наводима изјавио “ француска компанија Винци, уплатиће концесиону накнаду до краја године”.

Истовремено синдикати траже да се све стране у процесу придржавају закона, да поштују мишљење синдиката, који се у овом моменту залажу за званичне преговоре у циљу ублажавања социјалних, економских и правних последица које радници могу имати.

Синдикати наговештавају да ће тражити учешће у добити од концесионе накнаде, јер смaтрају да су радници остварили максималан напор у циљу подизања нивоа услуге, нивоа пословања и повећању броја операција као и повећању броја путника.

Наведено за последицу има да су позната светска имена компанија, конкурисале на тендеру те да је као “победник” компанија ВИНЦИ, препoзнала свој интерес између осталог и у капацитету радне снаге и потенцијала радника.

Синдикати:

Синдикат Слога Аеродрома Никола Тесла Београд
Независни синдикат Аеродрома Никола Тесла
АСНС Аеродром Никола Тесла
Синдикат запослених у АД Аеродром Никола Тесла

 

 

 

 

.

 

Lajkuj i Podeli...

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top