Home » ОБАВЕШТЕЊА » Синдикат „Слога“ са руководством Инфраструктура Железнице Србије

Синдикат „Слога“ са руководством Инфраструктура Железнице Србије

Београд, 24.07.2017. –  Синдикат „Слога железнице Србије“ данас је у Београду одржао састанак са руководством Инфраструктура Железнице Србије а.д. на коме су изнети проблеми железничара са којима репрезетативни синдикати очигледно немају времена да се баве.

Представници „Слоге“  су пословодству изнели низ проблема са којима су свакодневно суочени железничари и указали на алармантно стање безбедности железничког саобраћаја, указали на лоше и нестручне кадрове на руководећим местима и на друге проблеме које треба што пре решити.

Саша Станојевић, председник синдиката „Слога железнице Србије“ истакао је неопходност хитне потребе за побољшањем материјалног положаја запослених, али и набавком службене униформе, заштитне опреме, ручних сигналних средстава, и да се  запосленима врате повластице за превоз возовима, п-4, укине  полагање периодичних испита.

Представници „Слоге“ тражили су да се уведу интерни конкурси за слободна радна места, да се прекине са партократиским запошљавањем, почне са израдом нових саобраћајних правилника и упутстава , нових пословних редова станице, понаособ за сва три предузећа.

Синдикат „Слога“ на састанку су представљали председник синдиката „Слога железнице Србије“ Саша Станојевић и потпредседник УСС  Слога Владимир Радосављевић.

Инфраструктура Железнице Србије а.д. представљали су  в. д. генерални директор Душан Гарибовић, његов заменик Милан Шеган, директор за саобраћајне послове Милан Максимовић и менаџер предузећа Зоран Динчић.

 

Информативна служба УСС „Слога“

Милица Станојевић

 

 

….

Lajkuj i Podeli...

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top