Home » ОБАВЕШТЕЊА » Povereniku priznanje Sindikata policije Sloga
Povereniku priznanje Sindikata policije Sloga

Povereniku priznanje Sindikata policije Sloga

Извор: Данас, 07.12.2018.
Аутор: ФоНет.-

Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуб Шабић добио је признање Синдикат полиције „Слога“ за изузетан допринос у развоју и очувању демократског поретка и владавине права у Србији.

Како је саопштено из канцеларије повереника, Шабићу су признање – захвалницу уручили представници Синдиката полиције „Слога“.

 

Извор: Синдикат полиције Слога-

Делегација Удружених синдиката Србије Слога и Синдиката полиције Слога уручила је Поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података о личности скомно признање за изузетан допринос у развоју и очувању демократског поретка и владавине права у Републици Србији.

Жељко Веселиновић председник Удружених синдиката Србије Слога и Драган Жебељан председник Синдиката полиције Слога на пригодном пријему уручили су Поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољубу Шабићу признање за изузетан допринос у развоју и очувању демократског поретка и владавине права у Републици Србији.

Председник Синдиката полиције Слога Драган Жебељан, обраћајући се господину Шабићу је истакао:

„Служба Повереник за информације од јавног значаја и заштиту податка о личности на чијем сте челу, у претходним годинама обрадила је већи број предмета овог синдиката који су  били од изузетног значаја за рад и функционисање синдиката, односно заштиту чланова.

Професионалним радом служба Повереника помогла је да дођемо до информација које су у поседу органа јавне власти а које су нам биле изузетно потребне у раду. Такође, служба Повереника је на наш захтев извршила неколико надзора над применом закона у Министарству унутрашњих послова где су потврђене неправилности које су касније исправљене. Такође, неколико пута брзо и професионално Повереник је давао стручна мишљења која су нам била драгоцена у раду.

Наш циљ, је као и Ваш поштовање прописа и људских права. Сматрамо да је то једини исправан пут у обезбеђењу врладавине права како би грађанима вратили осећај сигурности и задовољства радом државних институција.

Опширније на: Синдикат доделио признање Поверенику Шабићу

 

 

 

.

Lajkuj i Podeli...

One comment

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Scroll To Top