Home » ОБАВЕШТЕЊА » Отворено писмо Жељку Веселиновићу
Отворено писмо Жељку Веселиновићу

image_pdf

Након што је председник Слоге, Жељко Веселиновић, у „Дану уживо“ на ТВ Н1 рекао да је Србији потребна лустрација синдиката јер су многи само продужена рука власти, председник УГС Независност, Зоран Стоиљковић, упутио му је отворено писмо.

Писмо преносимо у целости, а одговор, наравно, следи…

Извор: сајт синдиката УГС Незавосност, 08.08.2017.

Отворено писмо Жељку Веселиновићу

Колега Веселиновићу,

Вашим последњим иступањем на Н1 телевизији и залагањем за лустрацију синдиката, још једном сте оправдано незадовољство са понашањем појединих послодаваца и Владе искористили за неоправдан напад на УГС НЕЗАВИСНОСТ. Шта је то колега Веселиновићу што су чланови и руководство Независности урадили да бисте Ви имали за право да их назовете „кућним љубимцима власти“? Која је то корист коју су стекли појединци из Независности и због које су издали интересе синдиката? Ко то и од кога из руководства Независности добија, како кажете, „хиљаде евра“? Ваша фрустрација произашла из неучествовања у институционалном социјалном дијалогу не може бити оправдање за непоткрепљене оптужбе и неукусне квалификације. Уколико и убудуће наставите, на овакав начин, да квалификујете синдикат Независност, онда је Ваше понашање нешто што заслужује лустрацију у јавном животу Србије.

УГС НЕЗАВИСНОСТ

Зоран Стојиљковић, председник

Lajkuj i Podeli...

One comment

1. Profesore Stojiljkoviću /

Nismo vam mi đaci pa da nam držite ovde predavanja o sindikalnoj borbi za radna prava.

Vi koji ste godinama deo ovog za vas lično više nego profitabilnog sistema sad ste došli
    da i sindikat vodite aman više dali mislite da ste bas toliko sposobni i sada predsedniku
    USSSloga drzite pridike o frustracijama vi koji ste osedeli na drzavnim funkcijama i jaslama
    samo za vas korisnim sta vam je rezultat osim lepe price koju pricate rezultat vam je STERILAN nema ga / Sram vas bilo profesore

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.