Home » ОБАВЕШТЕЊА » Отворено писмо Трајала председнику Слоге

Отворено писмо Трајала председнику Слоге

image_pdf

Београд, 10.04.2017. године. – Данас је на електронску адресу Удружених синдиката Србије “Слога” стигло отворено писмо из крушевачког Трајала које објављујемо у целости, без скраћења и  коментара. Одговор ће им бити уручен у току сутрашњег дана, а очекујемо од њих да наше писмо, као што и ми објављујемо њихово објаве на њиховом званичном сајту.

Lajkuj i Podeli...

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.