Хоме » ОБАВЕШТЕЊА » ОТВОРЕНО ПИСМО СРПСКОГ СИНДИКАЛНОГ ФРОНТА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ
ОТВОРЕНО ПИСМО СРПСКОГ СИНДИКАЛНОГ ФРОНТА АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Београд, 30. децембар 2013. – Српски синдикални фронт (ССФ), кога чине: Конфедерација слободних синдиката, Удружени синдикати Србије „Слога“, Индустријски синдикат Србије и Синдикат српске полиције, након данашњег одржаног састанка Председништва ССФ, упутили су отворено писмо Првом потпредседнику Владе Србије, Александру Вучићу.

Са становишта Српског синдикалног фронта, у коме су и Удружени синдикати Србије „Слога“  је потпуно неприхватљиво садашње стање,  у којем Влада Србије  функционише,  јер су у јавности политичке  теме замениле економске, па уместо да се они којима је народ поверио мандат баве  економијом, растом запослености и подизањем стандарда грађана – баве изборном комбинаториком и питањем: хоће ли бити и када ванредних парламентарних избора?

УКРАТКО - sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Ваша е-адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена *

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.
Сцролл То Топ