Home » OBAVEŠTENjA » OTVORENO PISMO SRPSKOG SINDIKALNOG FRONTA ALEKSANDRU VUČIĆU
OTVORENO PISMO SRPSKOG SINDIKALNOG FRONTA ALEKSANDRU VUČIĆU

Beograd, 30. decembar 2013. – Srpski sindikalni front (SSF), koga čine: Konfederacija slobodnih sindikata, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Industrijski sindikat Srbije i Sindikat srpske policije, nakon današnjeg održanog sastanka Predsedništva SSF, uputili su otvoreno pismo Prvom potpredsedniku Vlade Srbije, Aleksandru Vučiću.

Sa stanovišta Srpskog sindikalnog fronta, u kome su i Udruženi sindikati Srbije “Sloga”  je potpuno neprihvatljivo sadašnje stanje,  u kojem Vlada Srbije  funkcioniše,  jer su u javnosti političke  teme zamenile ekonomske, pa umesto da se oni kojima je narod poverio mandat bave  ekonomijom, rastom zaposlenosti i podizanjem standarda građana – bave izbornom kombinatorikom i pitanjem: hoće li biti i kada vanrednih parlamentarnih izbora?

sloga