Home » KAMPANjE » Odgovor na otvoreno pismo: Poziv na javno sučeljavanje

Odgovor na otvoreno pismo: Poziv na javno sučeljavanje

Beograd, 15.08.2017. – Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović uputio je odgovor predsedniku UGS „Nezavisnost“ Zoranu Stojiljkoviću kojim ga poziva na javno sučeljavanje i razmenu mišljenja, i otvaranje svih tema koje bole radnike Srbije.

„Smatram da ti i ja imamo mnogo toga da pojasnimo, u jednom finom, demokratskom i otvorenom razgovoru“, kaže prvi čovek  „Sloge“.

Poziv je usledio nakon otvorenog pisma predsednika UGS „Nezavisnost“ Zorana Stojiljkovića, u kome je on izneo svoje nezadovoljstvo nakon gostovanja predsednika Sloge  Željka Veselinovića u „Danu uživo“ na TV N1, kada je rekao da je Srbiji potrebna lustracija sindikata i da su  Savez samostalnih sindikata i UGS Nezavisnost “kućni ljubimci” i “produžena ruka vlasta”, ukazavši da rukovodioci tih sindikata, kroz postavljenja u mnogim telima, zarađuju i po više hiljada evra mesečno.

Video poziv je emitovan uživo na radničkoj internet TV Sloga preko društvene mreže Fejzbuk, a postavljen je i na YouTube kanalu.

Link videa je poslat i mejlom na centralu Sindikata UGS „Nezavisnost“.

Informativna služba

Lajkuj i Podeli...