Home » КАМПАЊЕ » Одговор на отворено писмо: Позив на јавно сучељавање

Одговор на отворено писмо: Позив на јавно сучељавање

image_pdf

Београд, 15.08.2017. – Председник Удружених синдиката Србије „Слога“ Жељко Веселиновић упутио је одговор председнику УГС „Независност“ Зорану Стојиљковићу којим га позива на јавно сучељавање и размену мишљења, и отварање свих тема које боле раднике Србије.

„Сматрам да ти и ја имамо много тога да појаснимо, у једном фином, демократском и отвореном разговору“, каже први човек  „Слоге“.

Позив је уследио након отвореног писма председника УГС „Независност“ Зорана Стоjиљковића, у коме је он изнео своје незадовољство након гостовања председника Слоге  Жељка Веселиновића у „Дану уживо“ на ТВ Н1, када је рекао да је Србији потребна лустрација синдиката и да су  Савез самосталних синдиката и УГС Независност „кућни љубимци“ и „продужена рука власта“, указавши да руководиоци тих синдиката, кроз постављења у многим телима, зарађују и по више хиљада евра месечно.

Видео позив је емитован уживо на радничкој интернет ТВ Слога преко друштвене мреже Фејзбук, а постављен је и на YouTube каналу.

Линк видеа је послат и мејлом на централу Синдиката УГС „Независност“.

Информативна служба

Lajkuj i Podeli...

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања: Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени. Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове Удружених синдиката Србије Слога.